På kort tid har el løbehjulet vundet stort indpas som transportmiddel i Danmark. Derfor er det heller ikke noget sjældent syn på cykelstier og veje landet over. El løbehjulet er da også en fantastisk opfindelse. Det får dig nemt fra A til B, og du kan nemt pakke det sammen, hvis du skal have det med i bilen, toget eller bussen. Ligesådan kan du også nemt opbevare det i sammenklappet form i en garderobe.

Hvis du ikke allerede har et El Løbehjul, er der derfor mange gode grunde til at investere i et. Dem kan du læse mere om i det følgende.

Kom nemt fra A til B

Den største grund til at købe et el løbehjul, er, at du kommer nemt fra A til B. Et el løbehjul kan køre med op til 20 kilometer i timen, hvor du ikke selv skal yde nogen indsats – udover at stå på løbehjulet naturligvis.

Derfor er det også et nemt transportmiddel, som du kan anvende på cykelstien og vejene. Hvis du bor, eller arbejder, inde i byen, vil du nemt kunne overhale flere bilister på vej til og fra job. I modsætning til hvis du tager din cykel, er du hverken gennemsvedt eller træt, når du ankommer til jobbet.

Derudover er det også bare sjovt at stå på el løbehjul. Det føles lidt som om, at du flyver henover asfalten. Netop derfor er det også et fantastisk transportmiddel.

Ingen fossile brændstoffer

Da et el løbehjul netop gør brug af el, anvender du altså ingen fossile brændstoffer, når du bruger det. Derfor er løbehjulet også et fantastisk alternativ til en bil. Hvis du kun skal køre korte distancer, kan du derfor sagtens overveje at udskifte din bil med et el løbehjul.

På den måde slipper du også for at betale forsikringer, vægtafgift og så videre.

Medbring nemt el løbehjulet på turen

Hvis du skal ud på en længere tur, kan du nemt medbringe løbehjulet. Du kan nemlig pakke det sammen, så det ikke fylder særligt meget. På den måde kan du nemt medbringe det i både bilen, toget eller bussen.

Når du er fremme ved din destination, kan du også nemt pakke løbehjulet sammen og anbringe det i garderoben, entreen eller lignende sted. Derfor er el løbehjulet også meget nemmere at medbringe på turen end eksempelvis en cykel, der kræver mere plads.