Gevindundervogn, led lys, spoilere, lak i lækkert design og super lækkert interiør er bare nogen af de ting du kan forkæle din bil med, hvis den skal være lidt mere sej og sporty, end de andre biler på gaden.

Gevindundervogn

I stedet for at save fjedrene over, så din bil ligger lavere på vejen, kan du med fordel overveje en gevindundervogn. Gevindundervogn ødelægger ikke noget på din bil. Gevindundervogn kan afmonteres igen, hvis bilen en dag skal have en ny ejer.

Gevindundervogn er selvfølgeligt for at du kan sænke din bil og få det fede udsende, når den er smækket helt ned. Men det super smarte ved en gevindundervogn er at du faktisk, meget nemt, kan hæve den igen. Til hverdag er det sikkert fint med en sænket øse. Skal du på langfart, til det sydlige Tyskland, er det måske knap så smart. Det kan du nemt ændre på og naturligvis også ændre tilbage igen.

Led-lys

Led-lys fås som selvklæbende strips, lige til at montere langs undersiden af din bil. Er den sænket, er det en fed måde at gøre opmærksom på det. Led lys fås i alle farver og i en udgave der skifter farve, alt efter dit behov. Det er supernemt at montere.

Spoilere er næsten ikke til at stå for. De sejeste biler kører alle sammen med spoilere. Har du sænket din bil med en gevindundervogn, sat led lys til at gøre opmærksom på det, så er næste kapitel helt sikkert spoilere.

Lak i lækkert design

Når alt er klar skal øsen have en gang lak. Her er der en oplagt mulighed for at tilføje seje detaljer. Du kan vælge mellem eksisterende designs. Ild, dødningehoveder, fartstriber, lyn og alt muligt andet. Alternativt kan du også selv lave et lækkert design, som på den måde bliver helt unikt for netop din bil.

Interiør i plys eller læder

Alt efter temaet for din bil skal der også kikkes på interiør. Plys i forskellige farver, måske oven i købet i bilens farve er oplagt. Det er både nemt at montere og nemt at afmontere. Det kan gå i vaskemaskinen og blive som nyt igen, hvis du har hældt cola ud over det. imiteret læder fås også i mange lækre farver. Læderet kan naturligvis ikke gå i vaskemaskinen, selv om det ikke er ægte. Men det er nemt at tørrer af.