Hvis du gerne vil have flere penge til dine sportsinteresser, kan det være en god idé at kigge på, hvordan du kan tjene flere penge. En god måde at få flere penge på, er ved at investere de penge, som du allerede har.

Når du vælger at investere dine penge, får du populært sagt dine penge til at arbejde for dig. Det betyder, at din formue vokser uden, at du selv arbejder mere. Hvis du derimod blot lader dine penge blive stående på din konto, kan du risikere, at enten inflationen eller de negative renter indskrænker din formue. Hvis du derfor gerne vil vide mere om investering, kan du med fordel besøge Aktieskole.

Hvis du interesserer dig for kryptovaluta

Hvis du er ny inden for investeringsverdenen, er det som udgangspunkt et godt råd at investere i aktier, som du kender. Hvis du derfor synes, at kryptovaluta er spændende, og du har en tiltro til valutaens anvendelse i fremtiden, bør du helt klart overveje at investere her i.

Der findes flere forskellige kryptovalutaer på markedet. Blandt andet Compound – også kaldet COMP. Det, der virkelig, adskiller Compound fra de øvrige kryptovalutaer, er, at du kan låne og udlåne COMP. På den måde kan aktien potentielt give dig et dobbelt afkast.

Hvad koster Compound?

Prisen på Compound bliver udelukkende fastsat af henholdsvis udbud og efterspørgsel. Det betyder med andre ord, at der ikke bliver foretaget nogen form for regulering af de udsving, som valutaen måtte opleve. Derfor er det heller ikke usædvanligt, at dagsprisen for COMP stiger eller falder med 10%.

Det kan blandt andet være gode eller dårlige nyheder, der påvirker kryptovalutaens pris. Det kan også være en stor investor, der enten sælger eller køber valutaen, der påvirker prisen.

Sådan adskiller COMP sig fra de øvrige kryptovalutaer

Som nævnt er COMPs særlige egenskab, at kryptovalutaen giver dig mulighed for henholdsvis at låne og udlåne kryptovaluta. Det betyder, at du har mulighed for at tjene renter på kryptovalutaen, hvis du altså udlåner den til andre.

Visionen med COMP er nemlig at skabe et likvidt pengemarked, hvor en algoritme skal sikre, at du, som udlåner, får en rente. Virksomheden bag COMP har derfor også lanceret deres egen stablecoin, som de kalder Ether. Ether er hurtigt blevet en af de mest populære stablecoins på markedet.

Bør jeg investere i COMP?

Som med alle andre aktier, er det ikke muligt at forudse, hvad der kommer til at ske. Hvorvidt du bør investere i COMP, bør derfor afhænge af, hvorvidt du har en stor tiltro til kryptovaluta.

Hvis du har en stor tiltro til kryptovaluatens fremtidige anvendelse, har COMP den store fordel, at valutaen kan udlånes. Derfor er der altså tale om en kryptovaluta, hvor du har mulighed for at tjene renter i stedet for blot at have kryptovalutaen i din online pengepung.

På nuværende tidspunkt må kryptovaluta anses som en høj risiko-aktie, da markedet stadig er ret nyt og uudforsket. Derfor bør du også kun investere, hvis det passer til din risikoprofil.