Er du barn af 80’erne, så er du slet ikke i tvivl om, hvorfor en klaphat er et must have, når man skal til landskamp. Den er festlig, hyggelig og det var den, der gjorde de danske roligans kendte verden over. I dag kan du få alverdens udstyr til den vaskeægte fodboldfan og roligan, så læs med her og blive klar til en ny fodboldsæson.

Den originale klaphat

Du har sikkert mødt mange klaphatte i dit liv, men har du nogensinde ejet en vaskeægte en af slagsen? Den originale klaphat blev opfundet i 1984, og den blev kendt i 80’erne, hvor Danmark havde sin helt store optur i fodbold. Klaphatten blev brugt til EM i 1984 og senere i 1986, da Danmarks fodbolddrenge var til VM i Mexico. Det var blandt andet klaphatten, der var med til at gøre de danske roligans kendte verden over som en kontrast til de berygtede hooligans fra England. Nåede du aldrig at få fat i en klaphat i de glade 80’ere, så fortvivl ikke, for nu er den tilbage. Køb den originale klaphat her og bliv helt klar til den ægte fodboldstemning på stadion eller hjemme foran flimmeren sammen med venner og familie.

Få en festlig sæson med det rigtige udstyr

Uanset om du kommer til at nyde en sæson med dit yndlingshold på stadion, eller om du har tænkt dig at nyde på afstand via TV, så må du ikke gå ned på udstyr. Der er ikke noget, som kan gøre en god fodboldkamp ekstra festlig, som roliganudstyr. De rød-hvide Dannebrogsfarver hører sig bare til, hvad enten du følger dit yndlingshold i Superligaen eller lige vil markere dit tilhørsforhold, når det kvindelige eller mandlige landshold i fodbold går på banen. Mange har yndlingsspillerens trøje på eller rød/hvid maling i ansigtet. Men her stopper det naturligvis ikke, for der findes alt fra jakkesæt til boxershorts og trusser med Dannebrog på, som er værd at eje. Ligesom du kan købe festligt udstyr til at holde en hel temafest for alle vennerne inden kampen. Det er kun fantasien og din pengepung, der sætter grænserne. Læs flere tips til den næste landskamp, hvis du vil have den sjoveste og festligste oplevelse.